Sudare si taiere automatizata

Tractoras de sudura Miggytrac™ B501

Vezi detalii >

Miggytrac B501 este un tractoras de sudura compact alimentat cu acumulator care automatizeaza procesul de sudare MIG/MAG.

Se foloseste ideal cu sursele de sudare semi-automate ESAB. Miggytrac contine cea ma noua tehnologie de motoare pas cu pas pentru o eficienta ridicata. Un pistolet standard ESAB poate fi usor atasat.

Tractiunea integrala si cele 4 roti cu adeziune ridicata garanteaza o deplasare stabila. Poate fi dotat optional cu un kit magnetic ce permite manevrarea pe piese curbe si inclinate.

Livrare include:

- 1 incarcator

- 1 acumulator

 

Instalatie de sudare sub strat de flux - Multitrac A2™

Vezi detalii >

Instalatie de sudare sub strat de flux - Multitrac A2

Sistemele de tip Multitrac A2 sunt destinate sa functioneze impreuna cu sursele de putere LAF 635 sau LAF1000. Controllerul de proces de tip PEH ofera o interfata om/masina foarte prietenoasa. Sistemul asigura o viteza de avans a sarmei si o viteza de sudare foarte stabile. Se poate utiliza pentru suduri sub strat de flux cu arc simplu sau geaman cat si pentru sudura MIG MAG cu arc simplu.

Sursa de sudare LAF 635 DC

Este o sursa cu excelente caracteristici pe intregul domeniu de curent si tensiune. Are caracteristici foarte bune de amorsare si reaprindere a arcului ceea ce face ca arcul sa fie foarte stabil atat la tensiuni mari cat si la tensiuni mici. Reglarea continua a tensiunii permite ajustarea foarte precisa a parametrilor de sudare. Sursele LAF produc un arc stabil la tensiuni si curenti mici. Aceasta le face ideale pentru sudarea sub strat de flux

Tractor de sudare MULTITRAC A2 cu controler de proces PEH

Unitatea de alimentare cu sarma asigura o alimentare stabila si cu viteza uniforma. Controlul precis al vitezei de deplasare este asigurat prin tractiune pe toate 4 rotile. Presetarea si controlul parametrilor de sudare se face din panoul tractorului care are un afisaj digital. Tractor de sudare MULTITRAC A2 este complet mobil si poate fi deplasat cu usurinta de la un post de lucru la altul. Poate fi setat rapid pentru diferiti parametrii de sudare.

 

Masina de taiere CNC portabila - Crossbow™

Vezi detalii >

Poate fi echipat cu plasma, oxigaz sau ambele:

- grosime de taiere cu plasma pana la 25mm.

- grosime de taiere oxigaz pana la 100mm.

Sistemul integrat CNC elimina necesitatea adaugarii unui controller separat.

Crossbow este compact si usor pentru a fi usor transportat acolo unde este necesar. Dimensiunile reduse il fac ideal pentru ateliere mici de confectii metalice, intretinere si reparatii sau pentru santiere.

Sinele de ghidare precise asigura o deplasare stabila a bratului si sustinerea capului de taiere pentru performante precise.

 

Portal de sudare - Mechtrac™

Vezi detalii >

MechTrac poate fi cea mai flexibila si mai rapida cale de a mari productivitatea. MechTrac este construit ca un portal si poate fi echipat cu unul sau doua carucioare A2 sau A6 pentru sudarea sub strat de flux sau MIG-MAG. Daca piesa de sudat se roteste pot fi folosite si alte procedee de sudare precum WIG sau Plasma, functie de aplicatie si de echipamentul de manipulare.

MechTrac poate fi utilizat pentru diferite tipuri de piese care pot trece pe sub portal. Portalul ofera posibilitatea sa se sudeze profile I, T, L sau coloane.

MechTrac este disponibil in 4 dimensiuni functie de marimea piesei de sudat. Diferenta o constituie latimea portalului: 1730, 2100, 2500 sau 3000 mm. Inaltimea piciorului este aceeasi pentru toate modelele - 1500 mm de la partea superioara a caii de rulare pana la partea inferioara a grinzii transversale.

Portalul poate sa suporte o greutate max. de 220 kg ceea ce corespunde la max. 2 capete de sudare A2 (cu o sarma sau cu doua sarme), sistemul de urmarire a rostului si o unitate de recuperare a fluxului.

Viteza de deplasare a portalului: 0,2-1,9 m/min

Lungime standard a caii de rulare: 3 m, cu posibilitate de extindere (multiplu de 3m)

 

Grinda si coloana - CaB™

Vezi detalii >

CaB 300 S

CaB 300 S (standard), coloana si grinda poate suda la distante de 3 m pana la 5 m atat pe verticala cat si pe orizontala. Posibilitatea de rotire la 180° a coloanei ofera o raza de actiune completa. Sistemele de sudare A2 si A6 pot fi usor folosite cu CaB 300 S.

 

CaB 460 S

CaB 460 S (standard), coloana si grinda poate suda la distante de 5 pana la 7 m atat pe verticala cat si pe orizontala. Posibilitatea de rotire la 180° a coloanei ofera o raza de actiune completa. Sistemele de sudare A2 si A6 pot fi usor folosite cu CaB 460 S.

 

Copyright © WELD PROFESIONAL

Powered by Optimus Plus