Buddy™ Arc 145

Vezi detalii >

Buddy™ Arc 180

Vezi detalii >

Este un aparat de sudura semiprofesional, tip invertor, destinat sudarii manuale cu electrozi inveliti (MMA) si Tig (Wig). Ideal pentru lucrari de fabricatie, intretinere si reparatie in santier, constructii civile, productie generala sau agricultura.

Sudare manuala cu electrozi inveliti (MMA) - Buddy™ Arc 180 produce curent continuu cu care puteti suda orice tip de materiale metalice precum otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Functiile Arc force si Hot start sunt reglate automat in functie de curentul ales oferind performante de sudare excelente pe intreg domeniul de curent al aparatului. Se pot utiliza majoritatea electrozilor cu diametrul cuprins intre Φ 1,6 - 3,25 mm.

Sudare TIG (WIG) - Buddy™ Arc 180 poate suda foarte usor in modul TIG (WIG) folosind amorsarea prin functia LiveTig™ care controleaza electronic curentul de start. Tot ce aveti nevoie este un pistolet de sudare TIG cu valva pentru gaz, un regulator de gaz si o butelie de gaz.

Durabile si stabile - Buddy™ Arc 180 ofera performante foarte bune de sudare prin folosirea celei mai noi tehnologii IGBT. Componentele electronice sunt racite printr-un ventilator eficient si monitorizate de un sistem de protectie termica. Aparatul este echipat cu trei radiatoare care extind si mai mult durata de viata. Carcasa a fost construita pentru a rezista la medii dure de lucru si incorporeaza atat manerul cat si banda de umar pentru transport.

Panoul de comanda - Buddy™ Arc 180 este foarte usor de folosit cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare. Printr-un comutator se poate selecta modul de lucru MMA sau TIG. Contine de asemenea si doua becuri de semnalizare punere sub tensiune si supraincalzire.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - reglat automat

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare. Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu netopire si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - reglat automat

Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului. Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.

Principalele avantaje ale Buddy™ Arc 180

Caracteristici superioare ale arcului

Compatibil pentru utilizarea cu un generator de curent. Design practic si usor de transportat, robust, rezistent la medii dure de lucru , folosit cu cablu de alimentare prelungit

Livrarea include: cleste portelectrod cu cablu de sudura de 3,0 m si conector rapid OKC, cleste de masa cablu de masa de 3,0 m si conector rapid OKC, cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Arc 151i A31

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA) si TIG (WIG). Pt. lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare manuala cu electrozi inveliti - Caddy Arc produce curent continuu cu care puteti suda orice tip de materiale metalice precum otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 3,25 mm

Sudare TIG (WIG) - Cu Caddy Arc puteti suda foarte usor in modul TIG. Tot ce aveti nevoie este un pistolet de sudare TIG cu valva de gaz, un regulator de gaz si o butelie de gaz. Amorsarea se face prin zgariere. Se poate suda otel slab-aliat sau otel inoxidabil cu sau fara material de adaos.

Create pentru a rezista - Caddy™ Arc 151i este echipat cu un conector rapid OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 151i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC - Caddy™ Arc 151i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Arc 151i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m.

Panoul de comanda Caddy™ A31: contine un potentiometru pentru reglarea continua a intensitatii curentului de sudare, functiile Hot start si Arc force predefinite, becuri de semnalizare punere sub tensiune s supraincalzire. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului). La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Livrarea include: cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50, cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A. Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Arc 201i, A33

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA) si Tig (Wig). Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare manuala cu electrozi inveliti - Caddy Arc produce curent continuu cu care puteti suda majoritatea metalelor inclusiv otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 4 mm.

Panoul A33 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Sudare TIG (WIG) - cu Caddy Arc puteti suda foarte usor in modul TIG. Tot ce aveti nevoie este un pistolet de sudare TIG cu duza de gaz, un regulator de gaz si o butelie de gaz. Panoul A33 ofera functia LiveTig™ pentru amorsare, care controleaza electronic curentul de start. Se poate suda otel slab-aliat sau otel inoxidabil cu sau fara material de umplere.

Create pentru a rezista - Caddy™ Arc 201i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 201i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC

Caddy™ Arc 201i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Arc 201i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de comanda Caddy™ A33:

Panoul de control A33 contine un display pentru parametrii de sudare, posibilitatea de a alege intre sudare MMA sau TIG, functia de pornire LiveTig in modul TIG, permite reglarea continua a intensitatii curentului de sudare, reglarea curentului Hot start, stabilirea valorii Arc force, doua memorii si posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - reglabil (intensitate reglabila, durata prestabilita). La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare cu 0-99 % fata de curentul de sudare. Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - reglabil. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune. Pentru valori mici atribuite functiei se obtine un arc linistit si cu putini stropi, iar la valori mari arcul devine mai intens si mai zgomotos.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului. Drop welding - sudare cu arc intrerupt - functie ascunsa, necesita activare. Arcul electric poate fi stins si reamorsat prin simpla coborare /ridicare a electrodului. In acest fel caldura introdusa in materialul de baza este minima. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri din inox.

Livrarea include: cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50, cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A. Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Arc 251i, A34

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA) si Tig (Wig). Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare manuala cu electrozi inveliti

Caddy Arc produce curent continuu cu care puteti suda majoritatea metalelor inclusiv otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 5 mm. Panoul A34 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Sudare TIG (WIG) - cu Caddy Arc puteti suda foarte usor in modul TIG. Tot ce aveti nevoie este un pistolet de sudare TIG cu duza de gaz, un regulator de gaz si o butelie de gaz. Panoul A33 ofera functia LiveTig™ pentru amorsare, care controleaza electronic curentul de start. Se poate suda otel slab-aliat sau otel inoxidabil cu sau fara material de umplere.

Create pentru a rezista - Caddy™ Arc 251i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 251i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC, Caddy™ Arc 251i echipat cu un circuit PFC, face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 10A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Arc 251i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m.

Panoul de comanda Caddy™ A34: contine un display pentru parametrii de sudare, posibilitatea de a alege intre sudare MMA sau TIG, functia de pornire LiveTig in modul TIG, functiile Hot start si Arc force, selectarea tipului de electrod, permite reglarea continua a intensitatii curentului de sudare si posibilitatea de control la distanta, 2 memorii pentru parametrii de sudare. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - reglabil. La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare cu 0-99 % fata de curentul de sudare. Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - reglabil. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune. Pentru valori mici atribuite functiei se obtine un arc linistit si cu putini stropi, iar la valori mari arcul devine mai intens si mai zgomotos.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Drop welding - sudare cu arc intrerupt. Arcul electric poate fi stins si reamorsat prin simpla coborare /ridicare a electrodului. In acest fel caldura introdusa in materialul de baza este minima. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri din inox.

Memorii pentru setari - 2

Livrarea include: cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50, cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A. Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Arc 251i, A32

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA) si Tig (Wig). Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare manuala cu electrozi inveliti, Caddy Arc produce curent continuu cu care puteti suda majoritatea metalelor inclusiv otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 5 mm. Panoul A32 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Sudare TIG (WIG)- cu Caddy Arc puteti suda foarte usor in modul TIG. Tot ce aveti nevoie este un pistolet de sudare TIG cu duza de gaz, un regulator de gaz si o butelie de gaz. Panoul A33 ofera functia LiveTig™ pentru amorsare, care controleaza electronic curentul de start. Se poate suda otel slab-aliat sau otel inoxidabil cu sau fara material de umplere.

Create pentru a rezista - Caddy™ Arc 251i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 251i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC

Caddy™ Arc 251i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 10A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Arc 251i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de comanda Caddy™ A32:

Panoul de control A32 contine un display pentru parametrii de sudare, posibilitatea de a alege intre sudare MMA sau TIG, functia de pornire LiveTig in modul TIG, functiile Hot start si Arc force predefinite, permite reglarea continua a intensitatii curentului de sudare si posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului). La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include: cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50, cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A. Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Mig 4004i, A44

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA). MIG/MAG si  TIG (WIG).

Invertoare performante - Origo™ Mig 4004i A44  este partenerul ideal pentru sudarea manuala cu electrozi inveliti in productie, reparatii, intretinere si instalare pe santier. A treia generatie de invertoare ofera o eficienta imbunatatita considerabil si un factor de putere de aproximativ 1. Origo™ Mig 4004i A44 poate suda fara probleme cu electrozi de pana la 6mm diametru, iar pentru crauitire se pot folosi electrozi de carbon de pana la 8mm. Optional se poate suda MIG/MAG in combinatie cu derulatorul MobileFeed 300 AVS.

Avantaje: -proprietati de sudare foarte bune. Functie stand-by (economie de energie). Filtru de aer intern - reduce riscul defectarii din cauza prafului. Sudare TIG

Clasa de protectie 23 pentru lucrul in afara cladirilor. Poate fi controlat prin telecomanda. Afisaj digital

Panoul de comanda A44:

Selectarea tipului de electrod

Selectarea procedeului de sudare MMA sau TIG

Setare functii Hot Start si Arc Force

Reglaj continuu al curentului de sudare

Craituire

Display digital

Doua memorii

Sudare MIG/MAG (optional)

Reglaj continuu al curentului de sudare

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului). La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

 Livrarea include: cablu de alimentare de 5,0 m cu fisa. Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garanti.

Warrior™ 400i

Vezi detalii >

Este un echipament multiproces destinat sudarii profesionale. Ideal pentru toate categoriile de lucrari, in regimuri grele de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare multiproces

Warrior™ 400i este creat pentru sudarea MMA (cu electrozi), MIG/MAG, ST (sârmă tubulară) şi WIG (TIG), precum şi pentru crăiţuire şi oferă 400 A la durata activă de 60%. Domeniu larg de sudare cu electrozi înveliţi cu performanţă excelentă pentru 7018 şi 6010. Crăiţuire arc-aer cu electrozi de carbon cu diametrul de până la 8/10 mm.

Panou All-in-One. Pentru un acces uşor, toate comenzile, inclusiv întrerupătorul, se află chiar pe panoul frontal.

Display uşor de citit în orice mediu. Display-ul Warrior permite citirea setărilor la exterior, în lumina soarelui, precum şi din mai multe unghiuri.

Comenzi uşoare. Uşor de utilizat înseamnă că lucrarea se poate realiza uşor, astfel că veţi fi gata de lucru în câteva secunde. Butoanele uşor de utilizat inclusiv cu mănuşi facilitează şi grăbesc reglările.

Set cabluri conectare. Având curentul, gazul şi comanda într-un pachet all-in-one cu deconectare rapidă, timpul de instalare va fi redus şi veţi putea începe să sudaţi mai rapid. În plus, fiind încadrate într-o carcasă tare de protecţie, cablurile dvs. vor avea viaţă îndelungată.

Tehnologie cu invertor. Warrior vă oferă performanţa excelentă a arcului şi economia de energie pe care le aşteptaţi de la un invertor. Randamentul energetic crescut şi puterea mai mare oferite de un Warrior mai uşor, mai mic şi mai uşor de transportat asigură funcţionalitatea simplă pe care o doresc sudorii la un preţ competitiv.

Autofan (ventilaţie automată). Sistemul Autofan al Warrior este creat pentru a nu permite intrarea impurităţilor în echipament şi pentru a asigura o viaţă îndelungată echipamentului. Şi pentru că porneşte numai când este necesar, vă va economisi şi bani.

Durată activă ridicată. Pentru perioade mari de lucru într-o gamă variată de aplicaţii, acest echipament lucrează la fel de intens ca şi dvs. 400A la 60%.

Utilizare la exterior şi interior - Carcasa de protecţie creată pentru a vă proteja pe dvs. şi echipamentul dvs. Creat la standard îmbunătăţit, Warrior poate rezista la medii externe dure – clasa IP2

Hot Start automat/control arc variabil. Optimizaţi operaţia de sudare pentru aplicaţia actuală cu ajutorul controlului total al arcului – reglări hot start, puterea arcului şi modificarea inductanţei.

Sistem de ventilaţie tip tunel. Răceşte Warrior şi menţine componentele electronice esenţiale libere de impurităţi, ulei şi obiecte străine.

Mânere plasate ergonomic. Permit ridicarea şi deplasarea mecanică eficientă.

Panou lateral uşor de deschis. Oferă acces rapid pentru service şi întreţinere.

Suprafaţă din cauciuc pe partea superioară. Oferă protecţie crescută.

Generator adaptabil. Pentru utilizarea flexibilă în orice medii exterioare, în orice condiţii meteo.

Livrarea include: - cablu de masa 5,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  5,0 m cu fisa

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Warrior™ 500i

Vezi detalii >

Este un echipament multiproces tip invertor destinat sudarii profesionale. Ideal pentru toate categoriile de lucrari, in regimuri grele de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare multiproces - Warrior™ 500i este creat pentru sudarea MMA (cu electrozi), MIG/MAG, ST (sârmă tubulară) şi WIG (TIG), precum şi pentru crăiţuire şi oferă 500 A la durata activă de 60%..

Domeniu larg de sudare cu electrozi înveliţi cu performanţă excelentă pentru 7018 şi 6010. Crăiţuire arc-aer cu electrozi de carbon cu diametrul de până la 8/10 mm.

Panou All-in-One. Pentru un acces uşor, toate comenzile, inclusiv întrerupătorul, se află chiar pe panoul frontal.

Display uşor de citit în orice mediu. Display-ul Warrior permite citirea setărilor la exterior, în lumina soarelui, precum şi din mai multe unghiuri

Comenzi uşoare. Uşor de utilizat înseamnă că lucrarea se poate realiza uşor, astfel că veţi fi gata de lucru în câteva secunde. Butoanele uşor de utilizat inclusiv cu mănuşi facilitează şi grăbesc reglările.

Set cabluri conectare. Având curentul, gazul şi comanda într-un pachet all-in-one cu deconectare rapidă, timpul de instalare va fi redus şi veţi putea începe să sudaţi mai rapid. În plus, fiind încadrate într-o carcasă tare de protecţie, cablurile dvs. vor avea viaţă îndelungată.

Tehnologie cu invertor. Warrior vă oferă performanţa excelentă a arcului şi economia de energie pe care le aşteptaţi de la un invertor. Randamentul energetic crescut şi puterea mai mare oferite de un Warrior mai uşor, mai mic şi mai uşor de transportat asigură funcţionalitatea simplă pe care o doresc sudorii la un preţ competitiv.

Autofan (ventilaţie automată). Sistemul Autofan al Warrior este creat pentru a nu permite intrarea impurităţilor în echipament şi pentru a asigura o viaţă îndelungată echipamentului. Şi pentru că porneşte numai când este necesar, vă va economisi şi bani.

Durată activă ridicată. Pentru perioade mari de lucru într-o gamă variată de aplicaţii, acest echipament lucrează la fel de intens ca şi dvs. 500A la 60%.

Utilizare la exterior şi interior. Carcasa de protecţie creată pentru a vă proteja atât pe dvs., cât şi echipamentul dvs. Creat la standard îmbunătăţit, Warrior poate rezista la medii externe dure – clasa IP23.

Hot Start automat/control arc variabil. Optimizaţi operaţia de sudare pentru aplicaţia actuală cu ajutorul controlului total al arcului – reglări hot start, puterea arcului şi modificarea inductanţei.

Sistem de ventilaţie tip tunel. Răceşte Warrior şi menţine componentele electronice esenţiale libere de impurităţi, ulei şi obiecte străine.

Mânere plasate ergonomic. Permit ridicarea şi deplasarea mecanică eficientă.

Panou lateral uşor de deschis. Oferă acces rapid pentru service şi întreţinere.

Suprafaţă din cauciuc pe partea superioară. Oferă protecţie crescută.

Generator adaptabil. Pentru utilizarea flexibilă în orice medii exterioare, în orice condiţii meteo.

Livrarea include: cablu de masa 5,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  5,0 m cu fisa.

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Arc 410c

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA), Tig (Wig), precum si craituirii arc-aer. Ideal pentru toate categoriile de lucrari, in regimuri grele de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Robust si puternic. Tehnologia dovedita ce ofera performante remarcabile de sudare, carcasa solida din metal, si rotile mari pentru deplasare usoara, il fac ideal pentru cele mai dure medii industriale

Usor de utilizat. Gama larga de curent oferita de Origo Arc face foarte usoara optimizarea setarilor si utilizarea unei game variate de materiale de adaos. Echipamentul este dotat cu functiile Hot start, Arc Force si Anti Stick. De asemenea este posibila reglarea parametrilor in  timpul sudarii.

Flexibilitate. Indiferent de lungimea cablului si de tensiunea arcului, curentul ramane constant.

Caracteristicile dinamice ale Origo Arc asigura un arc stabil si o baie de metal topit usor de controlat

Datorita factorului de putere ridicat consumul de energie este scazut si consturile de operare sunt minime.

Panourile de control:

Origo Arc 410c este disponibil cu doua panouri de control (A11 sau A12).

Panoul A11 este o solutie simpla, doar cu setari pentru curent, hot start si arc force.

Panoul A12 este o versiune completa cu volt-ampermetru digital si receiver pentru comanda de la distanta. Ca si optiune, Origo Arc poate fi echipat cu telecomanda

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Sudura MIG/MAG

Origo™ Mag C171

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii semiprofesionale MIG/MAG . Ideal pentru ateliere de reparatii, tinichigerie, mici meseriasi, in regim usor de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior

Sudare MIG/MAG

Origo™ Mag C171 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru cuprins intre 0,6 - 0,8 mm. Se pot suda table cu grosime minima de 0,7 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, etc.

Usor de folosit. Panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Optional poate fi dotat cu V/A metru digital pentru aisarea parametrilor de sudare.

Origo™ Mag este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.

Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 2 role (1 rola alimentare si 1 rola de presare.

Origo™ Mag este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare. Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu gaz de tip MXL™. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate. Stabilizarea curentului. Desi Origo Mag C171 este un echipament monofazat, dispozitivul de stabilizare a curentului produce un curent de sudare uniform, comparabil cu cel al echipamentelor trifazate.

Burn back - durata post-ardere. Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudarea in puncte. se regleaza timpul de sudare necesar electronituirii.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - MXL 200 - lungime 3,0 m, cablu de masa 3,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  3,0 m cu fisa, suport pentru butelia de gaz, furtun de gaz 1,5 m cu coliere, roti pentru deplasare.

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Mag C251

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii semiprofesionale MIG/MAG .Ideal pentru ateliere de reparatii, tinichigerie, mici meseriasi, in regim usor de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior

Sudare MIG/MAG

Origo™ Mag C251 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru cuprins intre 0,6 - 1,2 mm. Se pot suda table cu grosime minima de 0,7 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, etc.

Usor de folosit. Panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Optional poate fi dotat cu V/A metru digital pentru aisarea parametrilor de sudare.

Origo™ Mag este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.

Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 2 role (1 rola alimentare si 1 rola de presare.

Origo™ Mag este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare. Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu gaz de tip MXL™. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate. Stabilizarea curentului. Desi Origo Mag C251 este un echipament monofazat, dispozitivul de stabilizare a curentului produce un curent de sudare uniform, comparabil cu cel al echipamentelor trifazate.

Burn back - durata post-ardere. Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudarea in puncte. Se regleaza timpul de sudare necesar electronituirii.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - MXL 270 - lungime 3,0 m, cablu de masa 3,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  3,0 m cu fisa, suport pentru butelia de gaz, furtun de gaz 1,5 m cu coliere, roti pentru deplasare.

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Mig C160i

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii semiprofesionale MIG/MAG. Ideal pentru ateliere de reparatii, tinichigerie, mici meseriasi, in regim usor de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG

Caddy™ Mig C160i poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru de 0,8 mm. Se pot suda table cu grosime de 0,5 - 4mm carbon si slab aliat.

Un nou nivel de mobilitate. Compact, usor si puternic, Caddy™ Mig C160i este companionul perfect in deplasari. Este alimentat la 230V si poate fi folosit fara problme chiar si pe un generator. Ofera cel mai simplu mod de a obtine suduri de calitate: doar selectati grosimea materialului si incepeti sa sudati.

Avantaje. Usor de utilizat; foloseste selectarea grosimii materialului pentru reglarea parametrilor de sudare

Control fin al calduri degajate in material

Greutate sub 12 kg

Compatibil cu generator

Compatibil cu bobine 100 - 200 mm

Schimbare usoara a polaritatii cand se foloseste sarma tubulara cu autoprotectie.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - MXL 180 - lungime 3,0 m, cablu de alimentare  3,0 m cu fisa, furtun de gaz 4,5 m cu clema si conector rapid, curea de transport

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Mig C200i

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii semiprofesionale MIG/MAG. Ideal pentru ateliere de reparatii, tinichigerie, mici meseriasi, in regim usor de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG. Caddy™ Mig C200i poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru intre 0,6 - 1,0 mm. Se pot suda table cu grosime de 0,5 - 6mm carbon, slab aliat, aluminiu

Un nou nivel de mobilitate. Compact, usor si puternic, Caddy™ Mig C200i este companionul perfect in deplasari. Este alimentat la 230V si poate fi folosit fara problme chiar si pe un generator. Ofera cel mai simplu mod de a obtine suduri de calitate: doar selectati tipul materialului si si grosimea acestuia iar aparatul regleaza toti parametrii pentru o sudura de calitate.

Avantaje

Usor de utilizat; foloseste selectarea tipul materialului si grosimea acestuia pentru a regla parametrii de sudare

Control fin al caldurii degajate in material

Greutate sub 12 kg

Compatibil cu generator

Compatibil cu bobine 100 - 200 mm

Schimbare usoara a polaritatii cand se foloseste sarma tubulara cu autoprotectie.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - MXL 180 - lungime 3,0 m, cablu de alimentare  3,0 m cu fisa, furtun de gaz 4,5 m cu clema si conector rapid, curea de transport

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Mig C250

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii semiprofesionale MIG/MAG. Ideal pentru ateliere de reparatii, tinichigerie, mici meseriasi, in regim usor de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG

Origo™ Mag C251 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru cuprins intre 0,6 - 1,2 mm. Se pot suda table cu grosime minima de 0,7 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, etc.

Usor de folosit. Panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Optional poate fi dotat cu V/A metru digital pentru aisarea parametrilor de sudare.

Origo™ Mig este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.

Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 2 role (1 rola alimentare si 1 rola de presare.

Origo™ Mig este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare. Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu gaz de tip MXL™. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate

Burn back - durata post-ardere. Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudarea in puncte se regleaza timpul de sudare necesar electronituirii.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - MXL 270 - lungime 3,0 m, cablu de masa 3,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  3,0 m cu fisa, suport pentru butelia de gaz, furtun de gaz 1,5 m cu coliere, roti pentru deplasare.

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Mig C200

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii semiprofesionale MIG/MAG. Ideal pentru ateliere de reparatii, tinichigerie, mici meseriasi, in regim usor de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG

Origo™ Mag C200 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru cuprins intre 0,6 - 1,0 mm. Se pot suda table cu grosime minima de 0,7 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, etc.

Usor de folosit

Panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Optional poate fi dotat cu V/A metru digital pentru aisarea parametrilor de sudare.

Origo™ Mig este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.

Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 2 role (1 rola alimentare si 1 rola de presare.

Origo™ Mig este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare. Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu gaz de tip MXL™. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate

Burn back - durata post-ardere. Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudarea in puncte se regleaza timpul de sudare necesar electronituirii.

Livrarea include:

Pistolet de sudura racit cu gaz - MXL 200 - lungime 3,0 m, cablu de masa 3,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  3,0 m cu fisa, suport pentru butelia de gaz, furtun de gaz 1,5 m cu coliere,

roti pentru deplasare.

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Mig C170

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii semiprofesionale MIG/MAG. Ideal pentru ateliere de reparatii, tinichigerie, mici meseriasi, in regim usor de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG - Origo™ Mag C170 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru cuprins intre 0,6 - 0,8 mm. Se pot suda table cu grosime minima de 0,7 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, etc.

Usor de folosit

Panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Optional poate fi dotat cu V/A metru digital pentru aisarea parametrilor de sudare.

Origo™ Mig este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.

Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 2 role (1 rola alimentare si 1 rola de presare.

Origo™ Mig este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare. Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu gaz de tip MXL™. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate

Burn back - durata post-ardere. Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudarea in puncte se regleaza timpul de sudare necesar electronituirii.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - MXL 200 - lungime 3,0 m, cablu de masa 3,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  3,0 m cu fisa, suport pentru butelia de gaz, furtun de gaz 1,5 m cu coliere, roti pentru deplasare.

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie

Origo™ Mig C201

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii semiprofesionale MIG/MAG. Ideal pentru ateliere de reparatii, tinichigerie, mici meseriasi, in regim usor de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior

Sudare MIG/MAG

Origo™ Mag C201 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru cuprins intre 0,6 - 1,0 mm. Se pot suda table cu grosime minima de 0,7 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, etc.

Usor de folosit

Panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Optional poate fi dotat cu V/A metru digital pentru aisarea parametrilor de sudare.

Origo™ Mag este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.

Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 2 role (1 rola alimentare si 1 rola de presare.

Origo™ Mag este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare. Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu gaz de tip MXL™. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate

Stabilizarea curentului. Desi Origo Mag C201 este un echipament monofazat, dispozitivul de stabilizare a curentului produce un curent de sudare uniform, comparabil cu cel al echipamentelor trifazate.

Burn back - durata post-ardere. Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudarea in puncte se regleaza timpul de sudare necesar electronituirii.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - MXL 200 - lungime 3,0 m, cablu de masa 3,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  3,0 m cu fisa, suport pentru butelia de gaz, furtun de gaz 1,5 m cu coliere, roti pentru deplasare. Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Mig C340 PRO 4WD

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii profesionale MIG/MAG. Ideal pentru toate categoriile de lucrari, in regim mediu de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG  - Origo™ Mig C340 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru cuprins intre 0,6 - 1,2 mm. Se pot suda materiale din otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, aluminiu, etc.

Usor de folosit - panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in 40 de trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Optional poate fi dotat cu V/A metru digital pentru aisarea parametrilor de sudare.

Origo™ Mig este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.

Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 4 role (2 role alimentare si 2 role de presare.

Origo™ Mig este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare. Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu gaz de tip PSF™ 305. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate

Creep start - viteza redusa la amorsare. Alimentarea cu sarma se realizeaza in faza de inceput cu o viteza de avans ce pastreaza o valoare mai mica, pana in momentul in care aceasta atinge piesa si se produce amorsarea arcului electric.

In acest fel rezulta mai putini stropi , se prelungeste durata de utilizare a consumabilelor si se inlesneste pozitionarea corecta a pistoletului.

Burn back - durata post-ardere. Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi. Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistoletului de sudura. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - PSF 305 - lungime 4,5 m, cablu de masa 5,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  5,0 m cu fisa, suport pentru butelia de gaz, furtun de gaz 1,5 m cu coliere, roti pentru deplasare.

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie

Origo™ Mig C280 PRO 4WD

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii profesionale MIG/MAG. Ideal pentru toate categoriile de lucrari, in regim mediu de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG

Origo™ Mig 280 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector - diametru cuprins intre 0,6 - 1,0 mm. Se pot suda materiale din otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, aluminiu, etc.

Usor de folosit

Panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in 40 de trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Optional poate fi dotat cu V/A metru digital pentru afisarea parametrilor de sudare.

Origo™ Mig este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.

Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 4 role (2 role alimentare si 2 role de presare.

Origo™ Mig este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare. Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu gaz de tip PSF™ 305. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate

Burn back - durata post-ardere. Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Livrarea include: pistolet de sudura racit cu gaz - PSF 250 - lungime 4,5 m, cablu de masa 5,0 m cu cleste de masa, cablu de alimentare  5,0 m cu fisa, suport pentru butelia de gaz, furtun de gaz 1,5 m cu coliere, roti pentru deplasare, echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Sudura TIG

Buddy™ Tig 160

Vezi detalii >

Este un aparat de sudura semiprofesional, tip invertor, destinat sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA). Ideal pentru lucrari de fabricatie, intretinere si reparatie in santier...

Sudare TIG (WIG) - Buddy™ Tig 160 ofera amorsarea arcului prin inalta frecventa (HF) ce previne contaminarea baii de metal topit si a electrodului. De asemenea amorsarea se poate face si prin atingere (Lift Arc) Valva de gaz incorporata controleaza automat debitul de gaz asigurand un consum scazut. Utilizatorul poate alege actionarea comutatorului in 2 sau 4 timpi.

Sudare manuala cu electrozi inveliti (MMA)

Buddy™ Tig 160 produce curent continuu cu care puteti suda majoritatea metalelor precum otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Functiile Arc force si Hot start sunt reglate automat in functie de curentul ales oferind performante de sudare excelente pe intreg domeniul de curent al aparatului.

Se pot utiliza majoritatea electrozilor cu diametrul cuprins intre Φ 1,6 - 3,2 mm.

Durabile si stabile - Buddy™ Arc 160 ofera performante foarte bune de sudare prin folosirea celei mai noi tehnologii IGBT.

Componentele electronice sunt racite printr-un ventilator eficient si monitorizate de un sistem de protectie termica. Aparatul este echipat cu trei radiatoare care extind si mai mult durata de viata.

Carcasa a fost construita pentru a rezista la medii dure de lucru si incorporeaza atat manerul cat si banda de umar pentru transport.

Panoul de comanda:potentiometru pentru reglarea curentului de sudare, potentiometru pentru reglarea pantei descendente a curentului in modul TIG sau a functiei Arc Force in modul MMA,

comutator selectare mod TIG sau MMA, comutator selectare amorsare prin inalta frecventa (HF) sau prin atingere in modul TIG, becuri de semnalizare punere sub tensiune si supraincalzire.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - reglat automat

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare. Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - reglabil

Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului. Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil

Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o zero. Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, astfel incat sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului (cratere).

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi

Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Livrarea include: *pistolet de sudare TIG - ET 17 - 4 m, *cleste portelectrod cu cablu de sudura de 3,0 m si conector rapid OKC, *cleste de masa cablu de masa de 3,0 m si conector rapid OKC

Cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

 

Caddy™ Tig 1500i, TA33

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA). Pt. confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare TIG - Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel.

Sudare manuala cu electrozi inveliti. Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 3,25 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA33 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Create pentru a rezista. Caddy™ Tig 1500i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Tig 1500i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Caddy™ Tig 1500i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Tig 1500i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de control TA33 ofera cel mai simplu mod de a suda TIG: se seteaza doar grosimea placii si echipamentul va controla restul functiilor pentru o sudare TIG de calitate. Contine un display pentru parametrii de sudare si permite setarea procedeului de sudare, regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a pantei de curent si a curgerii gazului. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG. Corelarea automata dintre grosimea materialului de sudat si intensitatea curentului. Se inregistreaza grosimea tablei de sudat, iar aparatul isi stabileste singur curentul necesar. Se regleaza curentul de sudare, iar aparatul va afisa grosimea tablei ce poate fi sudata

Amorsare - prin atingere - Lift arc si prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil

Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, astfel incat sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului (cratere).

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi. Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului). La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %). Amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Ap. dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include: pistolet sudare Wig TXH 150 - 4,0 m, cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50, cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A, furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Tig 1500i, TA34

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA). Pt. confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier,  conducte.

Sudare TIG. Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel. Este disponibila functia de curent pulsat pentru sudarea tablelor subtiri.

Sudare MMA. Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 3,25 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA33 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Create pentru a rezista. Caddy™ Tig 1500i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Tig 1500i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Caddy™ Tig 1500i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza  echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Tig 1500i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de comanda TA34. Panoul de control TA34 are display pt. parametrii de sudare, permite selectarea procedeului de sudare (TIG, TIG pulsat, MMA), regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a frecventei curentului pulsat, a pantei de curent si a curgerii gazului. Dispune de doua memorii si posibilitatea de control la distanta. Panoul usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG. Curent de sudare pulsat. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri si la sudarea in pozitie. Prin curent pulsat se obtine dozarea precisa a energiei introduse. In acest fel la un acelasi curent mediu de sudare, patrunderea este mai buna (topirea se produce pe durata timpului de impuls si la valoarea curentului de impuls). Influentele negative asupra materialului de baza (afectarea structurii metalurgice, deformatii, tensiuni) se diminueaza. Se obtine o structura mai fina a cusaturii.

Amorsare. Prin atingere - Lift arc, prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil. Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, a se evite aparitia defectelor la finalul cordonului (cratere).

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi. Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA. Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Aparatele cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include:pistolet sudare Wig TXH 150 - 4,0 m, cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50,

cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A, furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Tig 2200i, TA33

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA). Ideal pt. lucrari de confectii metalice medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier si conducte.

Sudare TIG. Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel.

Sudare MMA. Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 3,25 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA33 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Create pentru a rezista. Caddy™ Tig 2200i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Tig 2200i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Caddy™ Tig 2200i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Tig 2200i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de comanda TA33 ofera cel mai simplu mod de a suda TIG: se seteaza doar grosimea placii si echipamentul va controla restul functiilor pentru o sudare TIG de calitate. Contine un display pentru parametrii de sudare si permite de asemenea setarea procedeului de sudare, regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a pantei de curent si a curgerii gazului. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG. Corelarea automata dintre grosimea materialului de sudat si intensitatea curentului

Se inregistreaza grosimea tablei de sudat, iar aparatul isi stabileste singur curentul necesar

Se regleaza curentul de sudare, iar aparatul va afisa grosimea tablei ce poate fi sudata

Amorsare. Prin atingere - Lift arc, prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil. Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil

Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, astfel incat sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului (cratere).

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi. Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului). La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Aparatele cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include:pistolet sudare Wig TXH 200 - 4,0 m, cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50,

cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A, furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Tig 2200i, TA34

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA).

Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare TIG. Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel. Este disponibila functia de curent pulsat pentru sudarea tablelor subtiri.

Sudare MMA. Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 4 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA33 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Create pentru a rezista - Caddy™ Tig 2200i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Tig 2200i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Caddy™ Tig 2200i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Tig 2200i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de control TA34 contine un display pentru parametrii de sudare, permite selectarea procedeului de sudare (TIG, TIG pulsat, MMA), regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a frecventei curentului pulsat, a pantei de curent si a curgerii gazului. Dispune de doua memorii si posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG

Curent de sudare pulsat. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri si la sudarea in pozitie. Prin curent pulsat se obtine dozarea precisa a energiei introduse. In acest fel la un acelasi curent mediu de sudare, patrunderea este mai buna (topirea se produce pe durata timpului de impuls si la valoarea curentului de impuls). Influentele negative asupra materialului de baza (afectarea structurii metalurgice, deformatii, tensiuni) se diminueaza. Se obtine o structura mai fina a cusaturii.

Amorsare

Prin atingere - Lift arc prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil. Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului.

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi

Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului). La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Ap. cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include: pistolet sudare Wig TXH 200 - 4,0 m, cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50

cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A, furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Tig 2200i, TA34 AC/DC

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu si alternativ, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA). Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare TIG - Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel. Este disponibila functia de curent pulsat pentru sudarea tablelor subtiri.

Sudare MMA. Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 4 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA34 AC/DC  contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Sudare in curent alternativ cu QWave™. Curentul alternativ face mai usoara sudarea aluminiului inlaturand stratul de oxizi ce se formeaza la suprafata materialului. Este foarte important ca un echipament de sudare in curent alternativ sa produca un arc stabil. Functia QWave™ optimizeaza forma de unda a curentului producant un arc uniform si un nivel scazut de zgomot.

Create pentru a rezista. Caddy™ Tig 2200i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Tig 2200i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Caddy™ Tig 2200i echipat cu un circuit PFC, face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Tig 2200i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de control TA34 AC/DC contine un display pentru parametrii de sudare, permite selectarea procedeului de sudare (TIG in curent continuu sau alternativ, TIG pulsat, MMA in curent continuu sau alternativ), regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a frecventei curentului pulsat, a pantei de curent, a curgerii gazului, a balansului si a frecventei in curent alternativ. Dispune de doua memorii si posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG

Curent de sudare pulsat. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri si la sudarea in pozitie. Prin curent pulsat se obtine dozarea precisa a energiei introduse. In acest fel la un acelasi curent mediu de sudare, patrunderea este mai buna (topirea se produce pe durata timpului de impuls si la valoarea curentului de impuls). Influentele negative asupra materialului de baza (afectarea structurii metalurgice, deformatii, tensiuni) se diminueaza. Se obtine o structura mai fina a cusaturii.

Amorsare

Prin atingere - Lift arc

Prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil. Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului.

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi

Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Ap. dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include: pistolet sudare Wig TXH 200 - 4,0, cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50

cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A, furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Caddy™ Tig 2200i, TA33 AC/DC

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu si alternativ, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA).

Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare TIG

Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel. Este disponibila functia de curent pulsat pentru sudarea tablelor subtiri.

Sudare MMA. Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 4 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA33 AC/DC  contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Sudare in curent alternativ cu QWave™. Curentul alternativ face mai usoara sudarea aluminiului inlaturand stratul de oxizi ce se formeaza la suprafata materialului. Este foarte important ca un echipament de sudare in curent alternativ sa produca un arc stabil. Functia QWave™ optimizeaza forma de unda a curentului producant un arc uniform si un nivel scazut de zgomot.

Create pentru a rezista. Caddy™ Tig 2200i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Tig 2200i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Caddy™ Tig 2200i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Tig 2200i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de control TA33 AC/DC contine un display pentru parametrii de sudare, permite selectarea procedeului de sudare (TIG in curent continuu sau alternativ, MMA in curent continuu sau alternativ), regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a frecventei curentului pulsat, a pantei de curent, a curgerii gazului, a balansului si a frecventei in curent alternativ. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG

Curent de sudare pulsat. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri si la sudarea in pozitie. Prin curent pulsat se obtine dozarea precisa a energiei introduse. In acest fel la un acelasi curent mediu de sudare, patrunderea este mai buna (topirea se produce pe durata timpului de impuls si la valoarea curentului de impuls). Influentele negative asupra materialului de baza (afectarea structurii metalurgice, deformatii, tensiuni) se diminueaza. Se obtine o structura mai fina a cusaturii.

Amorsare

Prin atingere - Lift arc

Prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil. Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil

Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, astfel incat sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului (cratere).

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi. Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit

Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit

Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include:

Pistolet sudare Wig TXH 200 - 4,0 m

Cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50

Cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50

Cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A

Furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Tig 3001i, TA23

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA). Ideal pentru lucrari de confectii metalice industriale, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier.

Sudare TIG

Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 1,0 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel. Este disponibila functia de curent pulsat pentru sudarea tablelor subtiri.

Sudare MMA

Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 5 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA23 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Create pentru a rezista - Origo™ Tig 3001i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Origo™ Tig 3001i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Origo™ Tig 3001i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Origo™ Tig 3001i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de control TA34 contine un display pentru parametrii de sudare, permite selectarea procedeului de sudare (TIG, MMA), regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a pantei de curent si a curgerii gazului. Dispune de posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG

Amorsare

Prin atingere - Lift arc

prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil. Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil

Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului.

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi

Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Ap. dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include: pistolet sudare Wig TXH 200 - 4,0 m, cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50

cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A, furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Tig 3001i, TA24

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA). Ideal pentru lucrari de confectii metalice industriale, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier.

Sudare TIG

Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel. Este disponibila functia de curent pulsat pentru sudarea tablelor subtiri.

Sudare MMA

Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 5 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA24 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Create pentru a rezista. Origo™ Tig 3001i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Origo™ Tig 3001i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Origo™ Tig 3001i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Origo™ Tig 3001i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de control TA24 contine un display pentru parametrii de sudare, permite selectarea procedeului de sudare (TIG, TIG pulsat, MMA), regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a frecventei curentului pulsat, a pantei de curent si a curgerii gazului. Dispune de doua memorii si posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG

Curent de sudare pulsat. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri si la sudarea in pozitie. Prin curent pulsat se obtine dozarea precisa a energiei introduse. In acest fel la un acelasi curent mediu de sudare, patrunderea este mai buna (topirea se produce pe durata timpului de impuls si la valoarea curentului de impuls). Influentele negative asupra materialului de baza (afectarea structurii metalurgice, deformatii, tensiuni) se diminueaza. Se obtine o structura mai fina a cusaturii.

Amorsare

Prin atingere - Lift arc

Prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil. Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, astfel incat sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului (cratere).

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi. Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include: pistolet sudare Wig TXH 200 - 4,0 m, cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50, cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50

cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A, furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Origo™ Tig 3000i, TA24 AC/DC

Vezi detalii >

Sursa de curent continuu si alternativ, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA). Pt. lucrari de confectii metalice industriale, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier.

Sudare TIG

Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :

- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.

- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.

Se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel. Este disponibila functia de curent pulsat pentru sudarea tablelor subtiri.

Sudare MMA

Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 5 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA24 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Sudare in curent alternativ cu QWave™. Curentul alternativ face mai usoara sudarea aluminiului inlaturand stratul de oxizi ce se formeaza la suprafata materialului. Este foarte important ca un echipament de sudare in curent alternativ sa produca un arc stabil. Functia QWave™ optimizeaza forma de unda a curentului producant un arc uniform si un nivel scazut de zgomot.

Create pentru a rezista. Origo™ Tig 3000i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Origo™ Tig 3001i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC. Origo™ Tig 3000i echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Origo™ Tig 3001i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de control TA24 contine un display pentru parametrii de sudare, permite selectarea procedeului de sudare (TIG in curent continuu sau alternativ, TIG pulsat, MMA), regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a frecventei curentului pulsat, a pantei de curent si a curgerii gazului. Dispune de doua memorii si posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG

Curent de sudare pulsat. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri si la sudarea in pozitie. Prin curent pulsat se obtine dozarea precisa a energiei introduse. In acest fel la un acelasi curent mediu de sudare, patrunderea este mai buna (topirea se produce pe durata timpului de impuls si la valoarea curentului de impuls). Influentele negative asupra materialului de baza (afectarea structurii metalurgice, deformatii, tensiuni) se diminueaza. Se obtine o structura mai fina a cusaturii.

Amorsare

Prin atingere - Lift arc

Prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil. Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil. Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil. Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, astfel incat sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului (cratere).

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi. Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit. Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit. Ap. cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include: pistolet sudare Wig TXH 201 - 4,0 m, cablu de masa 4,5m cu clema de masa, cablu de alimentare de 5,0 m cu fisa 230 V /16 A, furtun de gaz de 2,0 m cu coliere;

Garantie si service: echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani, oferim service in garantie si post-garantie.

Sudura MMA

Este un aparat de sudura semiprofesional, tip invertor, destinat in principal sudarii manuale cu electrozi inveliti. Ideal pentru lucrari de fabricatie, intretinere si reparatie in santier.

Sudare manuala cu electrozi inveliti (MMA)

Buddy™ Arc 145 produce curent continuu cu care puteti suda orice tip de materiale metalice precum otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza majoritatea electrozilor cu diametrul cuprins intre Φ 1,6 - 3,25 mm.

Sudare TIG (WIG)

Aparatul poate suda TIG (WIG) cu amorsare prin zgariere daca i se ataseaza un pistolet de sudare TIG cu duza de gaz.

Buddy™ Arc 145 ofera performante foarte bune de sudare prin folosirea celei mai noi tehnologii IGBT.

Componentele electronice sunt racite printr-un ventilator eficient si monitorizate de un sistem de protectie termica.

Aparatul este echipat cu trei radiatoare care extind si mai mult durata de viata.

Carcasa a fost construita pentru a rezista la medii dure de lucru si incorporeaza atat manerul cat si banda de umar pentru transport.

Panoul aparatului Buddy™ Arc 145 este foarte usor de folosit cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare.

Principalele avantaje ale Buddy™ Arc 145

-Caracteristici superioare ale arcului

-Compatibil pentru utilizarea cu un generator de curent

-Usor de folosit

-Design practic si usor de transportat

-Design robust, rezistent la medii dure de lucru

-Poate fi folosit cu cablu de alimentare prelungit

Livrarea include:

Cleste portelectrod cu cablu de sudura de 3,0 m si conector rapid OKC

Cleste de masa cu cablu de sudura de 3,0 m si conector rapid OKC

Cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A

Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani si oferim service in garantie si post-garantie.

Sudura MMA

Sudura MIG/MAG

Sudura TIG

>

>

>

Copyright © WELD PROFESIONAL

Powered by Optimus Plus